27 Şubat 2013 Çarşamba

BOLU İZZET BAYSAL EML GİRİŞİMCİLİK KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ


1.KOSGEB YETKİLERİ KURUMLARININI TANITAN SEMİNER VERDİLER.
2.BOLU İŞ ADAMLARIMIZDAN RAMAZAN  BEYİN YAŞAM ÖYKÜSÜ
3.ALİ CATANA BEYİN YAŞAM ÖYKÜSÜ
4.SEZER BEY ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ
5.MARKA YETKİLİSİ ÖMER BEYİN SEMİNERİ







6.İŞKUR MÜDÜRÜMÜZ KURUMUNU TANITIMI

21 Şubat 2013 Perşembe


SEZER DİZMEN


Görevi                 :Motor  Öğretmeni

Görev Yeri         :Bolu

E-Posta               :sezerdizmen@gmail.com

Web-1                 : http://sezerdizmen.blogspot.com/

Web-2                 : http://www.facebook.com/#!/groups/160218497460890/

1972 tarihinde Baykan'da doğdu. İlkokulu İzmir'de Süleyman Eczacıbaşı  İlkokulu'nda, orta okulu Bayraklı Lisesi Orta Kısımında tamamladı. Lise tahsilini Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nde Sıhhi Tesisat ve İklimlendirme alanında tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makina Bölümü'nden 1996 yılında Motor Öğretmeni olarak mezun oldu. Askerlik vazifesini Kayseri'de yedek subay olarak yaptı. 1997 yılında Van'da  Motor Öğretmeni olarak göreve başladı. 2005 yılında Bolu iline tayin oldu.Halen Bolu İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesinde Motor Öğretmeni olarak görev yapmakta.

2009 yılında Yurtdışı Eğitim-Öğretim Genel Müdürlüğünün açmış olduğu sınavı kazanıp Kazakistan'da bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi Meslek Yüksek okulunda  Motor Öğretmeni olarak 1 yıl görev yaptı. 2010 yılında Bolu ilindeki  görev yerine dönmesiyle birlikte MEB tarafından Girişimcilik , İnovasyon ve Toplam Kalite Yönetimi alanlarında bir dizi kurs ve seminerlere alındı. Öğrenmeye ve bilgiye olan merakı sayesinde gerek alanı ile ilgi olarak MEB tarafından açılmış tüm kurs ve seminerlere gerekse Bolu Ticaret Odasının açmış olduğu seminerler halen  aktif olarak katılmakta.

2006 yılında katılımcı olarak tanıştığı Bolu Elginkan Mesleki Eğitim Merkezide edindiği bilgi, beceri ve tecrübeyi  teknolojiyle  birleştirip geleceğimizi şekillendirecek olan genclere aktarmak için büyük bir azim ve gayretle eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Aynı zamanda Elginkan Vakfında eğitim vermekte ve açılan seminer ve kurslara katılmaktadır.
2012 yılından beri Bolu İli Girişimci Formatör Öğretmeni olarak görev yapmakta. Halen Elginkan Vakfında   KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerini vermektedir. Evli ve 2 cocuk babasıdır.
Verdiği Eğitimler;
1.Uygulamalı Girişimcilik
2.İnovasyon
3.Toplam Kalite Yönetimi
4.Proje Hazırlama
5.Servis Hasar Danışmanlığı
6.Otomotiv Güvenlik Sistemleri
7.Otomotiv Diagnos( Arıza Giderme) Teknikleri
8.Temel Motorculuk Bilgisi
9.Sihhi Tesisat ve İklimlendirme
10.Doğal Gaz Tesisatı